Carbid Team Boven Pekela Groninger Kampioen carbidschieten 2019!

Gepubliceerd: 1 jaar geleden (2019-12-29)

Afgelopen zaterdag, 28 december heeft de eerste editie van het open Groninger Carbidschiet kampioenschap plaatsgevonden op de velden van VV Noordster. 12 teams gingen met elkaar de strijd aan om zich DE kampioen van Groningen te mogen noemen.

Na het nodige proef schieten ving de wedstrijd om 11:00 aan. Er werd fanatiek geschoten en behoorlijk wat punten behaald. Na de eerste ronde werd in de pauze de tussenstand doorgegeven en een hapje en drankje genuttigd. In de middag vonden de 2e en 3e ronde plaats. Lang leek het te gaan tussen team Dennis Veen, het college van Burgemeester en wethouders en team dikke titt’n. Echter schoot team Boven Pekela 1 3 schoten voor het einde de bal in de ton in het midden, een voltreffer die in 1 keer 40 punten oplevert! Het werd ineens weer spannend! De teams deden nog eens extra hun best en er werden de nodige punten nog behaald. Na de laatste ronde schieten ging iedereen de kantine in zodat we onder het genot van een drankje de uiteindelijke uitslag konden doorgeven.

Op de 3e plaats is geëindigd het collega van burgemeester en wethouders met 82 punten! Op de tweede plaats is geëindigd team Dennis Veen met 90 punten en met 4 punten meer werd de overwinning en het kampioenschap binnengehaald door team Boven Pekela 1! Het kampioenschap werd uitbundig gevierd door de jongens.


Na het aanbieden van bloemen aan het kantine personeel van VV Noordster werd het voor de wedstrijdleiding ook tijd om een drankje te nuttigen. Het bleef nog lang gezellig en we kijken uit naar een volgende editie!

Teams en bezoekers bedankt voor de deelname. De volledige uitslag is hieronder te lezen:

1e Carbidteam Boven Pekela 1 94 punten
2e Team Dennis Veen 90 punten
3e College B &W gemeente Pekela 82 punten
4e Team dikke tieten 68 punten
5e M.B.T.G. 62 punten
6e de Poedies 58 punten
7e Thijs/Jarno en Sven 50 punten
8e Roel en Peter 38 punten
9e Team Musselkanaal 34 punten
10e Carbidteam Boven Pekela 2 30 punten
11e Dames P.C.C. 16 punten
12e Koi Koppers 10 punten 

Een foto reportage is via de volgende link te bekijken(Bron: Freddy Stotefalk / Prachtig Pekela):

Foto's Open Groninger Carbidschiet Kampioenschap

Copyright 2016 - 2021 Skytz.nl | Uw eigen website gemakkelijk beheren

Wil je ons een vaag stellen via de app? Klik hieronder om te beginnen+316 21308650 img 1